Teleormanul, dat exemplu pentru viziune. În judeţ şcolile sunt închise încă din 1974

Bucureştiul se laudă că e o capitală progresistă, dar nici nu se compară cu judeţul Teleorman, unde prefectul a avut viziunea să închidă şcolile încă din 1974, definitiv. Dragnea îşi laudă judeţul, spunând că oamenii de acolo au prevenit multe tragedii, inclusiv la cutremurul din ‘77, şi că analfabetismul e irelevant, pentru că toţi românii au diplome pe naşpa.

“România e o ţară cu o climă extrem de perversă. Dacă nu e caniculă, e ger, sau inundaţie catastrofală. Copiii măcar se duc la muncile câmpului, învaţă o meserie, pot deveni căpşunari serioşi în Spania, unde au şansa să trăiască decent”, a explicat Dragnea închiderea şcolilor.

Modelul judeţului Teleorman a fost preluat şi de Gabi Firea, care ia în considerare să prelungească închiderea şcolilor cu încă 2-3 săptămâni, pentru că o să ningă iar. 

“Copiii nu vor mai da teze, vor da nişte lucrări de control, sau un examen oral din programul de guvernare PSD, cu întrebări simple, dar esenţiale. Ei trebuie să ştie cine le-a mărit alocaţia, cine a mărit pensia bunicilor. Tehnocraţii le-au împuiat capul cu tâmpenii, cu istorie, artă, lucruri inutile”, a spus Firea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 ianuarie 2017 13:25
Citește mai mult despre: scoala Teleorman

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult