Televiziunile se înghesuie să-l sune pe Becali, să afle ce crede despre regină

Bătaie mare între televiziunile din România. Toate încearcă să-l prindă la telefon pe Gigi Becali și să-l întrebe ce crede despre moartea reginei Elisabeta și viitorul monarhiei britanice. Gigi Becali bănuiește însă că reporterii vor să-l întrebe despre meciul pierdut aseară de FCSB, așa că deocamdată n-a răspuns la niciun telefon.

Televiziunile autohtone nu renunță însă așa ușor. Toate au trimis deja reporteri la vilele lui Gigi Becali, atât la cea din Aleea Alexandru, cât și la cea din Pipera. Obsesia de a-l prinde pe Becali este atât de mare printre reporteri încât au ajuns să se saboteze între ei. Își fură unii altora piese de la camerele de filmat, ca să-i împiedice pe cei de la televiziunile rivale să filmeze.

Într-un final, ProTV a dat lovitura: cineva a răspuns la telefon! Numai că n-a răspuns Gigi Becali, ci Ionuț Luțu, trimis la înaintare de patronul FCSB. Chiar și așa, cei de la PRoTV au fost fericiți, așa că l-au întrebat pe Luțu despre regină. Acesta a spus ceva despre lăutari și cântece de jale, după care s-a scuzat că trebuie să închidă, c-a terminat de făcut plinul la Maybach și merge să plătească.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
9 septembrie 2022 11:45
Citește mai mult despre: gigi becali

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult