Tentativă de record. Șoricarul Pedro va încerca să molfăie 60 de papuci într-o zi!

Are 8 kg, 1 metru lungime, 30 cm înălțime și încearcă să devină cel mai celebru câine din lume. Este vorba de șoricarul Pedro, care locuiește în București și vrea să doboare un record Guiness la cei mai mulți papuci roși într-o singură zi. Pedro vrea să depășească mult recordul anterior, de 40 de papuci.

Ca să doboare recordul, Pedro se antrenează de 3 luni. Stăpânul lui se scoală de la 5 dimineața și îi dă câte 5 papuci să-i roadă în iarbă, înainte de micul dejun. Pedro a fost dresat ca la comanda ”Molfăie!” să înceapă să roadă cea mai apropiată pereche de încălțări.

În toată cariera, Pedro a ros peste 20.000 de perechi de încălțămite, fie total, fie parțial. Îi plac pantofii de firmă și spune că nu discriminează, mănâncă și pantofi de damă.

”E foarte politicos. Vine cu papucul și întreabă din priviri dacă îl mai port sau nu, apoi se apucă să-l roadă”, spune stăpânul lui Pedro. Recordul Guiness anterior este deținut de un alt șoricar, Biscuit din Piatra Neamț, care a ros 40 de papuci, 3 cizme și o poșetă într-o singură zi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 noiembrie 2020 16:27
Citește mai mult despre: câine papuci record

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult