Teodosie, înjurat grav de un român. I-a strigat: ”Mă-ta-i femeie!”

Declarațiile misogine din ultima vreme i-au atras multă ură Înalt prea Sfinției sale Teodosie. Acesta a fost jignit îngrozitor de un român indignat, care i-a spus: ”Mă-ta-i femeie!”. Teodosie a rămas în stare de șoc, pentru că numele său a fost terfelit și asociat cu o ființă păcătoasă prin definiție, conform Bibliei.

Deja existau anumite bănuieli că și mama lui Teodosie ar fi una din acele ființe pe care Dumnezeu le-a blestemat cu durerile facerii, pentru că femeia a inventat păcatul. Nimeni nu se aștepta însă ca tocmai un membru al marelui cler să aibă legături cu asemenea ființă periculoasă.

Ce e mai grav e că se pare că Teodosie ar fi fost crescut și educat de o femeie, această mamă a domniei sale, iar la școală a avut multe profesoare femei, care cu siguranță au avut un impact asupra sa. E incredibil că în urma contactului prelungit cu aceste femei totuși Teodosie a rămas această ființă angelică, pură, dedicată rugăciunii și slăvirii lui Dumnezeu.

Teodosie a fost îngrozit că cineva și-a permis să-l asocieze cu femeile. ”Nu permit așa ceva. Mă voi plânge la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, pentru că atunci când vii în BOR și te pui pe făcut bani nu ai mamă, nu ai tată”, a spus Teodosie.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
12 mai 2021 13:16
Citește mai mult despre: BOR femeie jignire teodosie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult