Teodosie și Daniel se vor bate pe turnul din Isengard pentru a stabili data Paștelui

Se îngroașă gluma cu data Paștelui! Patriarhul Daniel și ÎPS Teodosie au poziții ireconciliabile, așa că urmează să se bată cu toiegele episcopale pe turnul din Isengard, pentru că așa prevede tradiția. Nu este deloc o premieră, susține purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu. Gandalf și Saruman s-au bătut și ei pe turnul Orthanc, din cauza unor disensiuni legate de relația cu Mordor.

În cazul în care Teodosie îl învinge pe Daniel, data Paștelui va rămâne la fel, adică va fi calculată în prima Duminică după ce BOR încasează primul miliard de euro de la stat, cum e și până acum. Teodosie va deveni însă și patriarh în locul lui Daniel.

Dacă însă Daniel îl va răpune pe Teodosie, data Paștelui ar putea fi schimbată ca să cadă în aceeași zi cu a catolicilor, care celebrează această sărbătoare în prima duminică din an în care preoții catolici ajung la 1 milion de copii abuzați, la nivelul întregii congregații mondiale.

”Voi urmări lupta, care se va da în direct la TVR și la Trinitas TV. Sunt zile excitante pentru credincioși și mai ales pentru ecumenism. Doar ideea că mă voi îndopa cu miel și voi ciocni ouă vopsite ca să serbez renașterea naturii în aceeași zi cu frații catolici mă umple de fervoare religioasă”, spune un credincios.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
11 aprilie 2023 12:46
Citește mai mult despre: Daniel gandalf Saruman teodosie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult