Teologii români au descoperit femeia

Pentru a spăla imaginea oamenilor în negru, afectată urît de scandalul cu preotul care şi-o trăgea dumnezeieşte în cur (sau parcă vocea lui era dumnezeiască, nu şi trasul în cur, n-am reţinut exact), un tînăr de 17 ani, elev la Seminarul Teologic din Arad, s-a sacrificat pentru binele breslei şi i-a făcut sex oral unei femei.

Totuşi, fapta vrednică a arădeanului nu e suficientă pentru a face uitat incidentul cu Teoctist Nichitean. A fost vorba doar de sex oral şi, mai grav, beneficiara actului este Sexy Brăileanca. Ea a declarat pentru Libertatea că „mi-a plăcut la nebunie cum mi-a dat limbi”. E mare păcat, însă, să ai o limbă aşa dumnezeiască şi s-o foloseşti ca să faci fericită o închipuită vedetă porno.

Strategia tînărului seminarist merită, însă, lăudată. N-a abordat femeia pe stradă, evitînd astfel eventuale surprize neplăcute. Putea, de exemplu, să dea peste vreun Naomi. El a acţionat în timpul unui show erotic şi a trecut la fapte abia în momentul în care Sexy Brăileanca era dezbrăcată complet, cînd a fost absolut convins că are în faţa ochilor o femeie. La ce faţă are individa, nu strică să te asiguri temeinic înainte. Dimpotrivă.

 

Deşi tînărul seminarist a mai dres din imaginea Bisericii, el este extrem de modest. El refuză să se considere un erou pentru fapta sa, fiind convins că orice seminarist sau preot cu frică de Dumnezeu ar fi făcut exact la fel în locul lui.

 

 

braileanca_seminaristul

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 noiembrie 2009 09:30
Citește mai mult despre: Libertatea preot sex sexy braileanca tabloid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult