Teologii sunt convinși! A doua venire a lui Iisus pe Pământ va fi pentru stârpirea manelelor

Se pare că celebra divinitate Dumnezeu a realizat că a greșit atunci când a permis apariția manelelor pe Pământ. Asta pentru că, susțin la unison teologii, Dumnezeu a decis să-și trimită fiul pe Pământ pentru a doua oară, cu unic scop distrugerea definitivă a manelelor, inclusiv a maneliștilor, în caz că altă soluție nu există.

Într-o intervenție telefonică la postul Trinitas TV, Dumnezeu și-a asumat greșeala permiterii apariției manelelor, dar a ținut să sublinieze că această mică scăpare nu este decât excepția care întărește regula că el este perfect. Plus că, indiferent de cum și-ar fi desăvârșit creația, pe Pământ ar fi existat oricum o formă de viață care ar fi fost cea mai neevoluată – și, întâmplător, aceasta s-a nimerit să fie manelistul.

În plus, imediat după ce va stârpi manelele prin intermediul fiului său, Dumnezeu intenționează să introducă a 11-a poruncă, ”Să nu asculți manele!”. Cei care nu o vor respecta vor suferi în chinuri groaznice. Practic, vor simți ceea ce simte un om normal atunci când aude o manea.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
13 aprilie 2014 13:04

Alte articole

Vezi mai mult