Ţeparul în serie din Iaşi, ruşinea ucigaşilor în serie

Generaţiade aur a ucigaşilor în serie din care a făcut parte Rîmaru – supranumit şi Bundy din Carpaţi – sau Taximetristul Morţii, la care se plătea cursa cu viaţa, a trecut. Vom privi următoarele seriale de pe Discovery cu ucigaşi în serie la televizor.
La Iaşi a apărut un ţepar în serie. Un individ a înţepat 12 femei într-o zi. Nu vreau să fiu răutăcios şi să fac vreo remarcă legată de ucigaşii în serie moldoveni! Să spun despre ei că mai întîi beau cu victima, care întotdeauna e bunica pe care în prealabil o violează de cîteva ori de ciudă că a spart de una singură pensia la bufetul comunal.

Ideea e că acest ţepar în serie din Iaşi nu a reuşit să rănească grav nici o femeie. Şi a avut la dispoziţie 12 încercări! Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă în sîn – e o vorbă printre ucigaşi în serie. Mai mult decît atît, amărîtul a fost încătuşat în momentul în care ieşise din nou la înţepat. Probabil, la prînz a mîncat ceva, s-a odihnit şi a plecat din nou pe traseu. A fost prins după portretul robot făcut de poliţiştii moldoveni. Ce poate fi mai trist?!
Arma sa, cel mai probabil un cuţit de bucătărie cu botul rotund şi zimţat, va fi expus în Piaţa Unirii din Iaşi.

Una peste alta, se răsuceşte în mormînt Rîmaru cînd vede ce s-a ales din ţara asta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
24 februarie 2010 18:33
Citește mai mult despre: Bundy Iasi Rîmaru ucigas in serie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult