N-are turban, dar are caschetă albă! Un polițist de la Circulație a provocat daune imense printr-un act de terorism tipic tablagiilor. Intersecția dirijată de el în această dimineață arată mai rău decât Siria după bombardamente. Nervii oamenilor care au avut ghinionul să treacă pe-acolo n-au rezistat mai mult de o jumătate de oră, iar flegmele au fost mai numeroase decât la un meci al Rapidului.politist_terorist.jpg

”Eu am fost în Istanbul în ziua cu antentatul, dar așa ceva n-am văzut. Am zis că ori are criză de epilepsie, ori e cel mai mare bulangiu din Poliție peste care am dat până acum. Se pare că bolnav nu era. Era doar idiot. Pe mine a încercat să mă bage pe contrasens, dar am reuşit să fug”, explică Victor T, şofer bucureştean.

Până la urmă mai mulţi şoferi şi-au dat seama cât de incapabil e tablagiul, au scos triunghiurile reflectorizante, au izolat intersecţia şi au dirijat traficul pe lângă dobitoc. “A fost foarte simplu. Nu e mare scofală să dirijezi traficul, îţi trebuie doar un dram de creier, dar la acest bou n-a fost cazul”, spune Marian Coltea, şofer de la faţa locului.

Cei aflaţi în zonă au chemat trupele anti-tero, care l-au capturat pe poliţist şi în prezent îl interoghează, principala întrebare fiind: “Ce cauţi, boule, să dirijezi intersecţii, când tu ar trebui să fii pe câmp, să legi roşiile?”.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Ionut | Friday, 29.07.2016 15:19 Social

National Cinematografic