Terorism în Capitală. Un poliţist de la circulaţie a devastat o intersecţie, dirijând-o ca un bou

N-are turban, dar are caschetă albă! Un polițist de la Circulație a provocat daune imense printr-un act de terorism tipic tablagiilor. Intersecția dirijată de el în această dimineață arată mai rău decât Siria după bombardamente. Nervii oamenilor care au avut ghinionul să treacă pe-acolo n-au rezistat mai mult de o jumătate de oră, iar flegmele au fost mai numeroase decât la un meci al Rapidului.

”Eu am fost în Istanbul în ziua cu antentatul, dar așa ceva n-am văzut. Am zis că ori are criză de epilepsie, ori e cel mai mare bulangiu din Poliție peste care am dat până acum. Se pare că bolnav nu era. Era doar idiot. Pe mine a încercat să mă bage pe contrasens, dar am reuşit să fug”, explică Victor T, şofer bucureştean.

Până la urmă mai mulţi şoferi şi-au dat seama cât de incapabil e tablagiul, au scos triunghiurile reflectorizante, au izolat intersecţia şi au dirijat traficul pe lângă dobitoc. “A fost foarte simplu. Nu e mare scofală să dirijezi traficul, îţi trebuie doar un dram de creier, dar la acest bou n-a fost cazul”, spune Marian Coltea, şofer de la faţa locului.

Cei aflaţi în zonă au chemat trupele anti-tero, care l-au capturat pe poliţist şi în prezent îl interoghează, principala întrebare fiind: “Ce cauţi, boule, să dirijezi intersecţii, când tu ar trebui să fii pe câmp, să legi roşiile?”.

Scris de Ionut
29 iulie 2016 13:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult