Teroriștii ISIS s-au plâns poliției că românii din Paris le-ar fi furat centurile cu explozibil

Deși toată lumea se aștepta ca rețelele ISIS să fie destructurate de serviciile secrete, totul s-a schimbat în momentul în care primul român din Paris a furat o centură de explozibil pentru a o vinde la fier vechi. Văzând că se pot obține bani buni, românii au devenit în scurt timp spaima teroriștilor, care se plâng zilnic că sunt agresați fizic și verbal de aceștia.

“Nu ne-a venit să credem când la noi a venit primul terorist pentru a depune plângere după ce a fost furat ziua în amiaza mare lângă Catedrala Notre Damme. Era furios și ne-a spus că este inacceptabil să se întample așa ceva într-un oraș civilizat. ‘În ce lume trăim?’ tot urla el”, a declarat șocat Decebal Popesco, agent de poliție.

Martorii susțin că zonele aglomerate din centrul Parisului sunt acum evitate de teroriști, speriați de grupurile mari de români care activează în zonă. “Pe doi teroriști i-au furat ieri cu metoda Maradona, iar al treilea a fost jefuit azi în autobuz. Când aud cuvintele “Băiatu’, Băiatu’” teroriștii o iau la fugă”, a declarat o sursă din primărie.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 noiembrie 2015 13:41
Citește mai mult despre: ISIS terorist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult