Teroristul din Argeș, susținut de mii de români. Din cauza bărbii, aceștia au crezut că e doar un popă pedofil

Mii de credincioși s-au adunat în fața parchetului Argeș dar și pe rețele de socializare pentru a transmite mesaje de încurajare pentru suspectul de terorism reținut de DIICOT. Aceștia au fost convinși că, din cauza bărbii și urii față de oameni, nu poate fi decât un preot ortodox pedofil, iar aceștia sunt, de obicei, oameni nevinovați. 

„Este o prigoană a ortodoxiei în țara asta. Nu există nici o dovadă că acel părinte este homosexual sau homosexual pedofil, ce, dacă a băgat o dată sau de câteva sute de ori mătărânga în fundul unui băiat acum, gata, e lipsit de har? Doar Dumnezeu ne poate judeca pe toți cu dreptate. Nu ești homosexual sau terorist până nu recunoști că ești homosexual sau terorist”, au spus enoriașii. 

Aceștia au venit la parchet cu mai mulți minori cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani pentru a-i momi pe procurori. „Poftiți și dumneavoastră, serviți, n-aveți de unde ști dacă e bine sau nu de nu încercați. Poate și copilului i-a plăcut, poate el l-a provocat pe părinte. Allahu Akbar”, au mai strigat manifestanții între două trei cruci făcute cu mâna și cu limba. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

29 iunie 2017 13:09
Citește mai mult despre: pedofil popa terorist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult