This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Probleme mari în București la testarea sistemului de alarmare a populației. Acțiunea, pregătită de câteva luni bune, a fost un eșec pentru că un taximetrist care aștepta un client a dat manelele la maxim. 

taximetrist_pirat_gara_nord.jpg

„Stau aici de o oră, șefu, să mă crezi, n-am luat nici un client. Unde mergeți? Doar până la Romană, scuzați, păi nu fac nici banii de țigări, am fumat jumătate de pachet de țigări cât am stat aici, stai s-o auzit pe asta, fii atent cu arde nebunul de Salam, băi, te-omor, te tai pe mână ce le zice. Deci, până unde? La Romană? Hai 50 de lei, las de la mine, dar nu punem ceasul”, a declarat taximetristul în fața șefului ISU București, general Constantin Geană. 

Reprezentanții ISU au încercat să negocieze cu taximetristul să dea muzica mai încet dar acesta s-a jurat că are copii acasă și o nevastă fără loc de muncă și nu are ce să le pună în gură, apoi s-a înțeles cu pompierii să meargă până la Romană cu 30 de lei și o jumătate de pachet de țigări.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Eftimie | Tuesday, 18.04.2017 15:48 Social

National Cinematografic