Testul cu sirene un eşec. Nu s-a auzit niciuna, din cauza unui taximetrist care a dat manelele la maxim

Probleme mari în București la testarea sistemului de alarmare a populației. Acțiunea, pregătită de câteva luni bune, a fost un eșec pentru că un taximetrist care aștepta un client a dat manelele la maxim.

„Stau aici de o oră, șefu, să mă crezi, n-am luat nici un client. Unde mergeți? Doar până la Romană, scuzați, păi nu fac nici banii de țigări, am fumat jumătate de pachet de țigări cât am stat aici, stai s-o auzit pe asta, fii atent cu arde nebunul de Salam, băi, te-omor, te tai pe mână ce le zice. Deci, până unde? La Romană? Hai 50 de lei, las de la mine, dar nu punem ceasul”, a declarat taximetristul în fața șefului ISU București, general Constantin Geană.

Reprezentanții ISU au încercat să negocieze cu taximetristul să dea muzica mai încet dar acesta s-a jurat că are copii acasă și o nevastă fără loc de muncă și nu are ce să le pună în gură, apoi s-a înțeles cu pompierii să meargă până la Romană cu 30 de lei și o jumătate de pachet de țigări.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

18 aprilie 2017 16:04
Citește mai mult despre: manele sirene taxi

Alte articole

Vezi mai mult