Thasos. Ca sa nu dea bani pe bilet românii se agață cu colacul de feribot

Când au de ales între concediu și făcut economii, românii iau exemplul liderului lor, președintele, și găsesc o soluție să aibă parte din concediu, că doar au „muncit” tot anul. De aceea în aceste zile se pot vedea numeroși turiști agățați cu colacul de feribotul care merge spre insula Thasos ca să nu plătească trecerea.

„Odată ce ai citit Papillon sau cărți similare este foarte simplu: pui cele necesare într-un sac de nailon și-l sigilezi bine, banii într-un tub pe care-l bagi în fund, umfli un colac și te agăți de feribot imediat ce pleacă. Transport gratis și lumea de pe vapor crede că te distrezi sau, după culoare, ești imigrant din Siria. În ambele cazuri le place de tine”, povestește Marcel, un român care a ajuns în Thasos cu colacul.

Există o variantă și mai ieftină, dacă nu vrei să cumperi un colac. Mulți aleg să-și scoată anvelopa de pe roata de rezervă a mașinii, s-o umfle pe-aia și cu ea să meargă spre Thasos. Avantajul e că o pot folosi și după, când merg la plajă, că nimeni nu fură o anvelopă murdară de mașină.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

24 iunie 2022 09:05
Citește mai mult despre: colac economii feribot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult