Ţi-e jenă că stai cu părinţii? Un tânăr din Bucureşti stă cu un voievod medieval

Îl cheamă Tudor Mavrocordat şi la prima vedere pare un tip cool, iar o fată pasionată de vintage s-ar topi dacă ar ști că Tudor e coleg de cameră nu cu părinții, ci cu un văr al lui Brâncoveanu. Tudor a ajuns în această situație după ce a moștenit un apartament în centrul Capitalei, însă a devenit coleg cu voievodul respectiv, care încă mai locuia acolo.

”Uneori e deranjant. El sâmbăta își ascute țepele și face rumeguș prin cameră, pe urmă urlă să vină servitorii să facă curat. De unde să avem servitori, că mama lucrează”, explică Tudor.

”În loc să iasă în oraș, zice să invadăm Pocuția, sau măcar să ardem cetățile turcești de la Dunăre și să le jefuim. Eu i-am spus: Frate, eu n-am chef să am probleme cu poliția, dar el nu și nu, că îi pălește el pe papistași cu buzduganul”, spune tânărul bucureștean.

Tudor spune că voievodul cu care locuiește refuză să mănânce șaorma, ca oamenii normali, zicând că e mâncarea liftelor păgâne și stă toată ziua pe la biserică, iar în rest face exerciții cu sabia și încearcă să ia legătura cu Papa Francisc, ca să-i propună o cruciadă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
15 mai 2015 08:05

Alte articole

Vezi mai mult