Sfâşietor! Un profesor român trece printr-o dramă care îţi va face sufletul să suspine. Dintr-o imprudenţă, pe fondul grijilor şi gândurilor negre de sărac, dascălul Matei D, din Bucureşti, s-a aşezat din greşeală pe punga de pufuleţi pe care bietul om o păstrase pentru masa de Crăciun.profesor_pufuleti_sparti.jpg

Ţipetele de sărac care a sărăcit şi mai rău au alertat vecinii, care i-au spart uşa şi l-au găsit acoperit cu praf de pufuleţi umezit cu lacrimi. Profesorul Matei D avea de la atâta plâns nişte dâre groase de mămăligă pe obraji. Acesta a spus printre lacrimi că va trebui să se împrumute şi anul acesta de la rude ca să-şi facă un castron cu salată boeuf, singurul lux pe care şi-l mai permite.

De milă, un vecin i-a plătit întreţinerea pe o lună şi o altă vecină i-a schimbat rezistenţa de la reşou, care se arsese: “L-au debranşat de la Radet, că nu are de unde să plătească. E profesor, vă daţi seama. Om amărât. I-au căzut toate pe cap”, spune Mioara Papuc, vecina bietului sărac. Matei D strânsese bani din 3 luni ca să-şi cumpere punga de pufuleţi, pentru că el predă geografie, materie la care nu face nimeni meditaţii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 02.11.2017 12:50 Social

National Cinematografic