Respectul românilor față de sportivi e impresionant. O mulțime mare de oameni l-a așteptat acasă pe Tibi Ușeriu, eroul nostru de la Polul Nord. Zeci de rude, de care Tibi abia dacă mai știa ceva, au venit să-l întâmpine la Otopeni și să-l întrebe ce le-a adus de acolo, de la Pol.tibi_useriu_rude.jpg

Un văr din partea unei mătuși de gradul doi i-a zis direct de la obraz să-i dea și lui sania și ceva echipament, că vrea să se ducă la munte cu familia în weekend, deși Tibi nu știa nici cum îl cheamă. Vărul a fost însă tolerant cu Tibi: ”Numele nu e important. Legătura noastră de familie este”.

Ceilalți n-au vrut mare lucru. Văzând că Tibi nu are cadouri, i-au cerut pur și simplu niște bani, spunându-i că ”Tu poți oricând să faci alții, că dacă te lași de alergare poți să jefuiești bănci, cum făceai mai demult”. Pentru că Tibi nu le-a dat nimic, rudele au apelat la ultima soluție: și-au pus copiii să-l buzunărească.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Saturday, 08.02.2020 09:28 Social

National Cinematografic