Respectul românilor față de sportivi e impresionant. O mulțime mare de oameni l-a așteptat acasă pe Tibi Ușeriu, eroul nostru de la Polul Nord. Zeci de rude, de care Tibi abia dacă mai știa ceva, au venit să-l întâmpine la Otopeni și să-l întrebe ce le-a adus de acolo, de la Pol.tibi_useriu_rude.jpg

Un văr din partea unei mătuși de gradul doi i-a zis direct de la obraz să-i dea și lui sania și ceva echipament, că vrea să se ducă la munte cu familia în weekend, deși Tibi nu știa nici cum îl cheamă. Vărul a fost însă tolerant cu Tibi: ”Numele nu e important. Legătura noastră de familie este”.

Ceilalți n-au vrut mare lucru. Văzând că Tibi nu are cadouri, i-au cerut pur și simplu niște bani, spunându-i că ”Tu poți oricând să faci alții, că dacă te lași de alergare poți să jefuiești bănci, cum făceai mai demult”. Pentru că Tibi nu le-a dat nimic, rudele au apelat la ultima soluție: și-au pus copiii să-l buzunărească.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Saturday, 08.02.2020 12:28 Social

National Cinematografic