Țiganii chiar fac copiii la vârste fragede! Un bebeluș are un străstrăstrăstrăstrăstrăstrăstrăbunic încă în viață

Încă un conațional de-al nostru (nu, nu de-ai noștri) a ajuns în Cartea Recordurilor! Este vorba de Rudărel Potârcă, în tigan de 93 de ani care tocmai a devenit fericitul străstrăstrăstrăstrăstrăstrăstrăbunic al unui nou născut. Rădărel Potârcă este în acest moment omul cu cei mai mulți urmași din lume.

”Cei de la Cartea Recordurilor au fost nevoiți să apeleze la calculator, că altfel n-aveau nici o șansă să afle câți urmași are domnul Potârcă”, a povestit primarul din satul în care locuiește Rudărel. ”Mi-e mi-a fost imposibil să rețin calculul, așa că mai bine îi întrebați direct pe cei de la Cartea Recordurilor.”

Și, între-adevăr, numărul de urmași este halucinant, după cum au confirmat oficialii de la Cartea Recordurilor. ”Domnul Potârcă are așa: 12 copii, 113 strănepoți, 911 străstrănepoți, 6.382 străstrăstrănepoți, 51.059 străstrăstrăstrănepoți, 408.477  străstrăstrăstrăstrănepoți, 3.267.821 străstrăstrăstrăstrăstrănepoți, 22.874.752 străstrăstrăstrăstrăstrăstrănepoți și, începând de acum, un străstrăstrăstrăstrăstrăstrăstrănepot. Deci un total de 26.609.528 de urmași”, a explicat Pierre de Cebal, oficial al Cărții Recordurilor.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
17 septembrie 2018 12:03
Citește mai mult despre: cartea recordurilor tigan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult