TimesNewRoman, cel mai bun site de umor după jurnalul.ro

Noul val de audienţă pe internet lansat de SATI la începutul acestei săptămâni a confirmat o serie de zvonuri care circulau prin piaţă. Astfel, site-ul ziarului Jurnalul Naţional, jurnalul.ro, a fost confirmat ca lider al publicaţiilor de umor din ţara noastră.

Redactorul şef al TNR, Decebal Popescu, a acceptat cu demnitate înfrângerea: “Avem şi noi personajele noastre, Fuego, Ţociu sau Oana Roman dar nu putem să ţinem piept cu cei de la Jurnalul când se apucă să scrie de “profesorul Voiculescu”. Până şi pe noi, care am citit multe glume şi suntem antrenaţi, ne pufneşte râsul prin redacţie”.

Alţi redactori au fost la fel de resemnaţi. “Pur şi simplu, când mai citim câte-un editorial de-al lui Ciutacu sau Radu Tudor râdem de ni se varsă cafeaua pe tastatură. E clar, sunt cei mai buni la ştiri inventate”. O altă explicaţie găsită de redacţia TNR pentru victoria zdrobitoare a jurnalul.ro este existenţa unei emisiuni la TV. “Ei sunt ca The Onion, au şi emisiune pe TV, Sinteza Zilei. Nu poţi face faţă unei astfel de concurenţe”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

27 septembrie 2012 08:09

Alte articole

Vezi mai mult