Bănățenii sunt deciși să nu mai lase problema oltenilor pe altă dată, cum s-a făcut până acum. Timișoara va organiza un referendum, cetățenii fiind chemați la urne să decidă dacă oltenii sunt sau nu oameni.referendum-700x430.jpg

Dacă peste 50% din votanți zic că sunt oameni, aceștia vor fi eliberați de la zoo, iar timișorenii care țin olteni prin bătătură vor fi obligați la rândul lor să-i elibereze în sălbăticie, lângă Vâlcea sau Drăgășani, de unde au venit.

”Timișoara are pretenții de capitală culturală, dar pe străzi e plin de olteni fără stăpân, care pot sări oricând la turiști. Nimănui nu-i convine să vadă olteni peste tot, prin campus, prin Parcul Rozelor”, explică primarul Timișoarei.

Problemele provocate de olteni în Timișoara nu se opresc aici. Primarul Robu are de gând să-i mascheze pe olteni cu tufișuri de palmier, sau să le facă benzi speciale prin oraș, pe care să circule exclusiv oltenii, să nu mai încurce traficul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Sunday, 14.06.2020 08:15 Social

National Cinematografic