Timișorenii se laudă că la ei în case e mai frig decât în Capitală

Mândrie mare pe plaiuri timișene. Locuitorii celui mai vestic județ al României se laudă că au bătut iar Bucureștiul, de data asta la frig în case. Timișorenii spun că în medie la ei e chiar și cu 8 grade mai frig și că dacă vor, pot să-i bată la curul gol chiar și pe ăia din Colentina, care au ghețari pe calorifere.

”N-aveți nicio scuză, bucureșteni! La voi bate crivățul dinspre Rusia și tot e mai cald decât la noi!”, se laudă un timișorean. Frigul din Timișoara e accentual și de proximitatea pustei maghiare, susțin timișorenii, dar pe ei nu-i deranjează, ci chiar se bucură că e ger: ”Frigul alungă paraziții, nu doar păduchii sau gândacii, ci și oltenii veniți pe-aici”, precizează un timișorean.

Locuitorii Timișoarei se mândresc că frigul acționează în favoarea lor chiar și în cartierele mărginașe, pline de construcții noi: ”Frigul îngheață noroaiele de pe străzile neasfaltate și putem circula cu mașina, ceea ce în restul anului e aproape imposibil. Gerul nu e o problemă, e o binecuvântare”, spun timișorenii.

Scris de Ionut
28 ianuarie 2022 14:57
Citește mai mult despre: frig Timișoara

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult