Timp de două zile turiștii nu au voie în mare, fiindcă e apa rece și te faci de râs

Vești proaste pentru cei sunt pe litoralul Mării Negre zilele acestea. Din cauza vremii nefavorabile, salvamarii le interzic tuturor bărbaților să facă baie în mare, spre binele lor. „Apa este atât de rece încât efectiv ți se face rușine să mai ieși pe mal”, ne spune un tânăr salvamar din Vama Veche. „Cum mai dai ochii cu oamenii de pe plajă, când tu intri în apă băiat și ieși fetiță?”

Deși salvamarii avertizează pe toată lumea, sunt și unii turiști atât de plini de ei încât nu vor să ne asculte de sfaturile nimănui. „Chiar ieri am avut un caz tragic”, ne spun salvamarii. „Era un băiat solid, bine dotat, toate fetele se uitau după el. A plecat de pe șezlong și s-a dus direct la geamandură, unde e apa cel mai rece. L-am strigat, am fluierat după el, era deja prea târziu. Nu și-a mai găsit puterea să iasă la mal. Când l-am scos din apă era deja mort de rușine.”

Petru cei care vor neapărat să intre în apă, autoritățile îi sfătuiesc să-și ia cu ei un cartof, ca aibă ce pune în slip atunci când ies.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
25 iulie 2012 10:07

Alte articole

Vezi mai mult