Cătinel, Ardeal, cătinel! Ca în fiecare an, Școala Ardeleană începe cu 3 zile mai târziu, mulțumită chibzuinței ardelenilor, și nicidecum stilului lor lent de a face totul. Cei de la școala ardeleană spun că nu e bine să te pripești și că în aceste 3 zile ei au verificat să nu aibă manualele îndoituri.scoala_ardeleana.jpg

Părinții și elevii s-au prezentat și ei prompt tot cu 3 zile întârziere: ”N-am venit pe jos, am venit cu mașina, dar așa conducem noi, ardelenii. La ce bună atâta grabă?”, spune un părinte ardelean.

Ardelenii spun că oricum anul ăsta școala a început mult prea devreme: ”Pe vremuri noi începeam pe la 1 octombrie, ca studenții, dar ne-am adaptat și noi, ardelenii, acestui stil de viață rapid, cu viteză amețitoare”.

Festivitățile de la școala ardeleană sunt ca peste tot. Au mai prins chiar și o bucată bună din discursul lui Iohannis, de la deschiderea de acum 3 zile.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Thursday, 12.09.2019 10:11 Social

National Cinematografic