Abia ce au anunțat Poșta Română că va introduce plata cu cardul la oficiile poștale că au și început primele probleme. Oamenii care au încercat să plăească cu cardul spun că acesta nu este acceptat de POS și că trebuie introdus invers și pe lateral, cu banda magnetică în exterior sau cu cipul în afară. 

card pos posta invers.jpg

„Am fost să plătesc o taxă la poliție prin mandat poștal. După 65 de minute, răstimp în care am completat formularul, boredero-ul și am căutat un pix, am fost să plătesc și nu am reușit cu cardul. L-am băgat în orice poziție, tot nu mergea, până la urmă am plătit tot cash cei 10 lei”, a declarat Decebal Popescu, un client nemulțumit. 

Reprezentanții poștei spun că, la fel ca în cazul cardurilor de la metrou, vina nu aparține companiei care a montat aparatele ci a clienților. Astfel, în cazul metroului pasagerii trebuie să sară peste turnicheți și abia apoi să bage cartela în timp ce, pentru a folosi POS-ul din poștă corect, oamenii trebuie să stea în mâini.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 10.08.2017 14:21 Social

National Cinematografic