Tipic! Un candidat a luat aprobare pentru un cort electoral şi a ridicat un bloc de 8 etaje

Caz clasic de șmen în București. Un candidat de la alianța PSD-PNL a cerut la primăria sectorul 3 autorizație pentru un cort electoral și, în doar două săptămâni, a construit un bloc de 8 etaje acolo. Acum acesta a dat în judecată primăria pentru a obține și terenul de lângă să organizeze o parcare.

Situația este una complicată pentru că, deși blocul e consutruit ilegal, deși este încălcat certificatul de urbanism, deși cel care l-a făcut a folosit exclusiv muncă la negru și n-a plătit nici o taxă, acesta nu poate fi demolat decât după ce decide Înalta Curte de Casație și Justiție, Tribunalul Penal Internațional de la HAGA, comisia pentru drepturile omului de la ONU și Parlamentul European că este ilegal.

Mai mult, deja trei sferturi din locatari s-au mutat în bloc, cu toate că nu au curent electric, apă curentă sau încălzire, și nici apartamentele inabulate. „Dezvoltatorul a promis că se rezolvă, așa că i-am dat avans de 90% și mai avem rate de plătit 50 de ani”, spun locatarii disperați.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 aprilie 2024 16:52
Citește mai mult despre: bloc cort electoral

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult