Miracol de Crăciun în satul Risipești, Botoșani, unde întreaga suflare așteaptă pe șosea ca miile de beri răsturnate dintr-un TIR să se răcească exact cum trebuie, ca să înceapă să o consume. Oamenii spun că banii de băutură li se terminaseră, așa că tirul răsturnat e un semn divin.tir_bere_localnici.jpg

Deși e al patrulea tir cu bere răsturnat în același loc, polițiștii locali spun că ipoteza premeditării e exclusă și că e normal ca oamenii să mai salveze ce se mai poate: ”Românul e cunoscut pentru spiritul său de reciclare”. La prânz temperaturile trec de 6 grade, deci trebuie așteptată seara, să ajungă berea la un 3-4 grade, corespunzător.

”După atâta slănină și boeuf de la Crăciun, o bere rece e nemaipomenită. Nici nu mai iau Colebil”, spune tanti Lucreția, care recunoaște că de obicei bea bere brună, dar acum, la așa întâmplare, merge și o blondă.

”Nu trebuie nici așteptat prea mult, că altfel îngheață berea în doze și se duce dracului de suflet”, spune preotul din sat, care participă la eveniment cu aceeași emoție ca a sătenilor.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Friday, 28.12.2018 17:57 Social

National Cinematografic