Tir cu bere, răsturnat într-un şanţ. Sute de localnici aşteaptă să se răcească cum trebuie

Miracol de Crăciun în satul Risipești, Botoșani, unde întreaga suflare așteaptă pe șosea ca miile de beri răsturnate dintr-un TIR să se răcească exact cum trebuie, ca să înceapă să o consume. Oamenii spun că banii de băutură li se terminaseră, așa că tirul răsturnat e un semn divin.

Deși e al patrulea tir cu bere răsturnat în același loc, polițiștii locali spun că ipoteza premeditării e exclusă și că e normal ca oamenii să mai salveze ce se mai poate: ”Românul e cunoscut pentru spiritul său de reciclare”. La prânz temperaturile trec de 6 grade, deci trebuie așteptată seara, să ajungă berea la un 3-4 grade, corespunzător.

”După atâta slănină și boeuf de la Crăciun, o bere rece e nemaipomenită. Nici nu mai iau Colebil”, spune tanti Lucreția, care recunoaște că de obicei bea bere brună, dar acum, la așa întâmplare, merge și o blondă.

”Nu trebuie nici așteptat prea mult, că altfel îngheață berea în doze și se duce dracului de suflet”, spune preotul din sat, care participă la eveniment cu aceeași emoție ca a sătenilor.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
28 decembrie 2018 17:57
Citește mai mult despre: bere tir

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult