Incident neplăcut pe DN13 în zona Valea Bogății unde un tir s-a răsturnat într-o curbă, datorită unei manevre de depășire nepotrivite. Zeci de mii de două fierte s-au spart dar au fost recuperate în marea lor majoritate. 

tir-rasturnat.jpg

„În vremurile astea este important să ne reducem cât mai mult pierderile. Le vom culege pe toate și le vom vinde drept ouă gata ciocnite. Dacă e să ne gândim bine, dacă trebuie să respectăm distanțarea socială, oricum nu ai voie să te apropii de vreun vecin ca să ciocnești un ou cu el de Paște”, a declarat Adam Gheorghiu, patronul firmei de transport.

Localnicii din Valea Bogății așteaptă acum să treacă pe-acolo și un tir de salată boeuf căruia să-i arunce niște cuie pe la roți să facă rost și de restul bucatelor de sărbători. Poliția venită la fața locului a luat măsurătorile necesare și a amendat pe toată lumea care a trecut prin zonă vreme de două ore. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 17.04.2020 12:43 Social

National Cinematografic