Eşti atent la detalii? Poţi număra în paralel în mai multe valute? Poţi rezista psihic la şocul că eşti atât de sărac pe lângă Ţiriac? Atunci e posibil să fii interesat de unul din cele 174 de posturi de numărător de bani scoase la concurs de magnatul român. Fostul tenismen recunoaşte că n-a ştiut niciodată câţi bani are, pentru că pur şi simplu l-ar fi costat prea mult să-i numere.

ion_tiriac_123.jpg Cei 174 de angajaţi vor fi duşi cu un avion privat pe insula unde miliardarul îşi ţine o parte din bani. “Până acum i-am numărat cu excavatorul. Îi puneam pe un cântar mare, de tiruri, şi aproximam. Acum o să-i angajez pe săracii ăştia să stea să numere, să ştiu mai clar câţi bani am”, explică Ţiriac.

Sarcina numărătorilor nu se va opri aici. Ei vor vizita câteva zeci de bănci din toată lumea, unde Ţiriac îşi ţine banii. “Sunt bănci de care am şi uitat, pentru că n-am stat să notez exact unde am pus banii. Mă mai sună câteodată un director de bancă să mă întrebe dacă vreau să prelungesc depozitul şi atunci îmi mai amintesc de banii ăia”, a mai declarat Ion Ţiriac.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Thursday, 19.05.2016 21:57 Social

National Cinematografic