Titi Aur lansează școala de conducere preventivă a căruciorului în supermarket

Titi Aur, cunoscutul campion de raliuri și instructor de conducere defensivă, a anunțat o nouă inițiativă care vizează îmbunătățirea siguranței și confortului clienților în supermarketuri. Este vorba despre o școală de conducere preventivă a căruciorului, care își propune să-i învețe pe cumpărători cum să manevreze coșurile de cumpărături fără să provoace accidente sau aglomerații.

Școala de conducere preventivă a căruciorului va consta într-un curs teoretic și unul practic, care vor aborda aspecte precum: regulile de circulație în supermarket, semnalizarea intențiilor, păstrarea distanței de siguranță, evitarea obstacolelor, parcare și depozitare a căruciorului. Cursanții vor primi un certificat de absolvire și un abțibild cu mesajul “Conduc preventiv căruciorul”.

Titi Aur spune că școala sa se adresează tuturor categoriilor de clienți, indiferent de vârstă, sex sau experiență. El speră că inițiativa sa va contribui la crearea unui mediu mai plăcut și mai sigur în supermarketuri, dar și la educarea civică a consumatorilor.

“Conducerea preventivă a căruciorului nu este doar o chestiune de bun simț, ci și o dovadă de respect față de ceilalți. Dacă ne comportăm civilizat și cooperant în supermarket, vom avea parte de o experiență mai relaxantă și mai eficientă. În plus, vom reduce riscul de a ne infecta cu virusuri sau bacterii, care se pot transmite prin contactul cu suprafețele contaminate ale cărucioarelor”, a explicat Titi Aur.

Cei interesați să se înscrie la școala de conducere preventivă a căruciorului pot accesa site-ul oficial al Academiei Titi Aur sau pot suna la numărul de telefon 0755 800 500. Taxa de participare este de 50 de lei și include materialele didactice și accesul la simulatorul de conducere a căruciorului. Locurile sunt limitate, așa că grăbiți-vă să vă rezervați un loc!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

16 august 2023 14:49
Citește mai mult despre: carucior conducere defensiva hipermaket titi aur

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult