TNR face dezvăluiri: Cauza incendiilor din Rusia este `…`

În urma cercetărilor amănunţite pe care TNR le-a întreprins, putem spune cu certitudine că `…` este adevărata cauză a incendiilor din Rusia. Incendiile şi canicula fără precedent care au afectat această ţară nu sunt deloc fenomene întâmplătoare, ci sunt opera lui `…`, care a regizat această calamitate naturală până în cele mai mici şi diabolice amănunte.

Situaţia din Rusia bate la ochi în mod evident şi pare cusută cu aţă albă. Există nenumărate indicii care trimit direct la `…`, iar probele în acest sens sunt covârşitoare. De exemplu, este deja de notorietate faptul că `…` are capacitatea de a sâvărşi unele lucruri cu bună ştiinţă, asta ca să nu spunem mai mult…

Toţi oamenii pe care i-am abordat în legătură cu … au fost foarte reticenţi în a vorbi despre acest subiect. Nu e de mirare că `…` este învăluit într-o aură de mister, care nu face decât să sporească teama în rândul populaţiei şi să răspândească teroarea în Rusia, o ţară greu încercată de vicisitudinile istoriei şi de `…`. Ştim că aşa ceva sună dramatic, dar adevărul trebuie spus fără ocolişuri!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 august 2010 17:36
Citește mai mult despre: ancheta incendii rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult