Tolontan investighează oficialii de la Oscar după ce Colectiv n-a luat premiul

Investigație la Academia de Film, după ce filmul lui Tolontan, Colectiv, a fost surclasat de documentarul My Octopus Teacher. Tolontan ar fi descoperit deja mamuți radioactivi la vila lui George Cloony, vinuri contrafăcute la Brad Pitt, fără factură, dar și o casă făcută din bani publici la Robert de Niro, care mai are un dosar de fraudă fiscală.

A fost o noapte de infarct pentru Tolontan, care după ce a văzut că nu a luat Oscarul s-a dus în arhivă și s-a întors cu sute de dosare: ”Anthony Hopkins a fost director la TelDrum! Emma Stone, Jennifer Lawrence și Scarlett Johansson sunt implicate într-o țeapă imobiliară cu hotelul Triumf! O să scriu pe larg despre toată această încrengătură de interlopi cu aere de vedetă”, a urlat Tolontan!

Tolontan spune că nu se lasă până nu demască mafia de la Hollywood: ”Nu pot sta cu mâinile-n sân când văd că se dau premii la caracatiță, când noi am făcut Colectiv ca să să luptăm cu caracatița din sistemul medical. E pe față, ce să mai. E dovada că bandiții de la Hollywood sunt în cârdășie cu bandiții din PSD, care nu vor să se afle adevărul”, a declarat Tolontan.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 aprilie 2021 13:20
Citește mai mult despre: Colectiv oscar tolontan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult