Tolontan publică documente scandaloase despre cum a obţinut Dumnezeu contractul pentru facerea lumii

Cel mai păgubos contract din istorie revine în atenţia publicului iar şi iar, oricât s-ar strădui cei implicaţi să îl muşamalizeze! Cunoscutul jurnalist Cătălin Tolontan a publicat pe blog un nou lot de documente scandaloase care aruncă lumină asupra licitaţiei pentru facerea lumii, câştigată de Dumnezeu în urmă cu mai bine de şapte mii de ani.

Potrivit anchetei lui Tolontan, Dumnezeu ar fi prestat diferite favoruri mai multor înalţi demnitari israelieni pentru a obţine nu doar celebrul contract pentru facerea lumii, ci şi drepturile litigioase asupra unei grădini de 700 de hectare în zona Mesopotamiei, de unde ar fi evacuat o familie de romi pentru a-şi construi o vilă “care rivalizează cu a lui Videanu”.

“Deşi, prin contract, Iehova zis Dumnezeu se obliga să investească 3 miliarde de euro în lumea nou făcută, acesta a sădit-o cu nişte copaci amărâţi, a făcut lumină – doar parţial – şi a despărţit apele de uscat fără pic de respect pentru PUG şi PUZ”, spune un procuror. “Sper să fie tras la răspundere.”

“Vorbiţi cu fiu-meu”, a declarat Dumnezeu înainte să le închidă telefonul în nas reporterilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
30 septembrie 2014 16:05
Citește mai mult despre: Biblie dumnezeu facerea lumii frauda tolontan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult