Top 5 teorii ale conspiraţiei

Asasinarea lui Kennedy
În 1963, John Fitzgerald Kennedy este împuşcat mortal la Dallas. La scurt timp după tragicul eveniment, apar tot mai multe dovezi potrivit cărora guvernul american ar fi pus la punct asasinatul. Însă guvernul american era condus chiar de Kennedy. Concluzia e clară: Ruşii l-au omorât pe JFK, dar au făcut ca totul să pară o sinucidere.

 

Aselenizarea
În 1969, americanii reuşesc, în sfârşit, să pună la punct tehnologia necesară pentru a înscena aselenizarea.

 

Asasinarea lui Franz Ferdinand
Furios că arhiducele Franz Ferdinand a fost asasinat la Sarajevo de un student sârb, Imperiul Austro-Ungar declară război Belgradului apelând la un pretext penibil: reîmpărţirea lumii şi modificarea balanţei de putere.

 

Scufundarea Titanicului
În 1912, cel mai mare vas de pasageri de la vremea respectivă se scufundă în urma impactului cu un iceberg. La cum a intrat transatlanticul drept în bucata de gheaţă, mulţi pun coliziunea pe seama unor terorişti arabi, membri Al-Qaeda, aflaţi la bord. Totuşi, adepţii teoriei conspiraţiei sunt de părere că guvernul american a stat în spatele tragediei. Icebergul nu s-ar fi putut dărâma, spun ei, dacă la mijloc ar fi fost doar impactul cu vasul de pasageri.

 

11 septembrie
După tragedia din 24 septembrie, lumea nu mai e aşa cum o ştiam, sunt de părere adepţii calendarului iulian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
14 octombrie 2009 07:09
Citește mai mult despre: aselenizare conspiratie teorie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult