Tot mai mulţi corporatişti resping creştinismul: Nu agreăm o religie care interzice munca duminica

Birourile de corporatişti din România sunt bântuite de un val de anti-creştinism, din cauza doctrinei etichetate drept „inumane”, care interzice munca în ziua de duminică, precum şi în zeci de alte sărbători.

„Nu mai suportăm ca de exemplu în vinerea mare să fim daţi afară din birouri şi să fim primiţi înapoi abia după 3 zile, perioadă în care noi suntem nevoiţi să muncim pe ascuns, prin birouri improvizate, sau de acasă”, susţine corporatistul Jon Ivaşcu, vârful de lance al luptei corporatiştilor contra abuzurilor creştine.

Corporatiştii se plâng că de multe ori clopotele bisericilor sună agresiv: „Pierdem minute bune, în care am putea să ne satisfacem nevoia omenească de a munci”, spune Ivaşcu.

Biserica ortodoxă spune însă că anticriştii corporatişti merg deseori în Thailanda şi alte ţări din Asia, unde se convertesc la sectele diavolului, precum budismul şi când vin în ţară agasează românii drept-credincioşi, îndemnându-i să muncească în zile de sărbătoare.

„Sigur, e bună şi munca, altfel de unde să aibă oamenii bani să ne dea nouă, preoţilor? Dar e bine ca oamenii să vină şi la biserică duminica, să-i cheltuiască cu cap”, spune Patriarhul Daniel.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
26 ianuarie 2014 04:01

Alte articole

Vezi mai mult