Tot mai mulţi decedaţi, agasaţi de parcagiii de la poarta Raiului: Dacă ştiam, muream cu troleul

Debandadă în Paradis! Tot mai mulţi răposaţi declară că sunt exasperaţi de insistenţa parcagiilor care au pus stăpânire pe porţiunea de trotuar din faţa porţii Raiului. Cei care reuşesc, până la urmă, să îşi primească aripile spun că regretă profund că nu se pot întoarce printre cei vii ca să-şi lase maşina, recomandându-le prietenilor rămaşi în viaţă “să decedeze cu troleibuzul ca să nu se umple de nervi pe lumea cealaltă”.

“În Iad e OK, au parcare supraetajată”, spune Decebal Popescu, unul dintre păcătoşii care îşi aşteaptă judecata. “Raiul, în schimb, e sub orice critică, mai ales la barieră, unde sunt şaormeriile şi ghereta lui Sf. Petru. Cele câteva locuri de parcare, pe porţiunile de trotuar fără stâlpişori, sunt păzite de nişte parcagii atât de ai dracu’ că iau şi haina de pe tine. Vă spun eu, mai bine vă găsiţi un sfârşit comod, în metrou sau cu tramvaiul, chiar dacă şi ai ceva de mers din staţie până în Rai. Mie unul mi-a luat o eternitate, la propriu, să găsesc loc de parcare.”

Întrebaţi de ce nu alertează autorităţile, răposaţii oftează prelung: “N-ai ce să le faci. Sunt mână în aripă cu un arhanghel din Primărie. Cum vine o razie, îşi iau cu toţii zborul. Am încercat să sunăm la 112, dar până vine un echipaj, mai mori o dată, nu alta.”

Scris de Vasile
17 decembrie 2013 12:12

Alte articole

Vezi mai mult