Tot mai mulți polițiști câștigă la pariuri: ”Pariu că nu-ți iau carnetul?”

Nu sunt doar proști, sunt și norocoși! Tot mai mulți polițiști români au fost prinși cu sume mari sau foarte mari, pe care susțin că le-au câștigat din pariuri. Polițiștii, care lucrează la circulație, spun că zilnic au noroc să dea peste șoferi cu probleme, cărora le propun un pariu simplu: ”Pariu pe 100 de euro că nu-ți iau carnetul?”.

Polițiștii spun că joacă inteligent. La depășire pe linie continuă sunt cele mai bune cote, luăm chiar și 200 euro, depinde și de șofer. Dacă are trusă medicală lipsă, permis expirat sau pe alt domiciliu, alcoolemie, ITP cu probleme, ne iese o schemă compusă de se poate ajunge și la un câștig de 1000 de euro pe proces-verbal.

Și polițiștii de la permise și înmatriculări înregistrează constant câștiguri mari la pariuri. Ei câștigă propunând pariuri de genul ”Pariu că se poate înmatricula și o mașină furată?”, la care câștigă între 500-1000 euro, în funcție de județ și de unde e furată mașina. Polițiștii spun că nu joacă sume mari, ci doar 100-200 de euro și dacă se aude că vine un control dau imediat cash out.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
29 aprilie 2022 16:36
Citește mai mult despre: pariuri poliție șpagă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult