Tot mai mulţi români îşi fac vacanţele pe litoralul ţigănesc

Pentru că litoralul nostru nu oferă servicii de calitate, turiştii români aleg să-şi petreacă vacanţele pe litoralul ţigănesc. Deşi nu este la fel de ieftin ca litoralul bulgăresc sau cel grecesc, românii preferă să meargă pe litoralul ţigănesc pentru că acolo se simt ei cel mai bine.

Cazarea într-o staţiune ţigănească nu costă deloc mult, însă celelalte servicii sunt ceva mai scumpe. De exemplu, un ghicit te poate costa 120 de lei de persoană curioasă, iar un cântărit poate trece de cinci lei de persoana mică şi opt lei persoana mare.

 

Şpăgile, şmenurile şi ţepele sunt destul de scumpe aici, dar calitatea lor este indiscutabilă. Dacă nu v-aţi luat destule ţepe de acasă, trebuie să ştiţi că o ţeapă de pe litoralul ţigănesc vă poate costa salariul pe două luni.

 

Un dus cu vorba costă numai 20 de lei, iar un dus-întors cu vorba este fix 30 de lei. Operatorii turistici de pe litoralul ţigănesc sunt foarte profesionişti, ei fiind capabili să-i opereze pe turişti şi ziua şi noaptea, dar preferă să opereze noaptea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
5 august 2010 22:00
Citește mai mult despre: litoral plaja statiuni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult