Tot mai puțini! Grupul „Olteni în Timișoara” mai are doar 1,2 milioane de membri

Sunt pe cale de dispariție! Oltenii din Timișoara se integrează atât de rapid în societatea bănățeană, încât pe grupul de Facebook „Olteni în Timișoara” n-au rămas mai mult de 1,2 milioane de membri. Oltenii spun că părăsesc grupul din cauza stigmei pe care o presupune calificativul de oltean într-un oraș civilizat, occidental.

”În general oltenii intră pe grup ca să socializeze cu alți olteni, ca să afle informații utile, de exemplu unde se găsește o tocilărie bună pentru ascuțirea sabiei” spune Cornel Coltea, oltean stabilit în Timișoara și moderator al grupului „Olteni în Timișoara”. Oltenii care au mai rămas pe grup spun că odinioară erau mult mai mulți: ”1,2 milioane de membri! Iată unde ne-a dus migrația și politica de epurare etnică a bănățenilor!”, a mai spus Cornel Coltea.

Oltenii de pe grup postează zilnic fotografii cu mașina zgâriată pentru că are numere de Vâlcea sau de Gorj, sau chiar parbrizul spart în cazul mașinilor de Dolj, craiovenii fiind considerați mai răi decât migranții, pentru că ”migranții măcar caută un loc de muncă”.

Scris de Ionut
1 martie 2023 13:07
Citește mai mult despre: olteni Timisoara

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult