Toți românii s-au lăsat de fumat, după ce pe pachete au apărut avertismente scrise de Octavian Paler

Ministerul Sănătății a băgat în faliment companiile de țigări. Motivul? Guvernanții au ales să renunțe le cunoscutele mesaje și poze sinistre de pe pachete, care oricum nu aveau nici un efect, și să pună în loc avertismente scrise de scriitorul Octavian Paler. Rezultatul este unul spectaculos, absolut toți românii renunțând la fumat.

“Am tot urmărit rețelele de socializare, și am observat că citatele din Octavian Paler, chiar și cele care nu au fost scrise de el, chiar schimbă vieți. Așa că de ce să nu le folosim și în acest scop, mai ales că marele scriitor ne-a lăsat moștenire citate aplicabile în absolut orice domeniu din univers?”, spune un reprezentant al Ministerului Sănătății.

Citatele de pe pachete sunt însoțite de figura maestrului, de poze cu lanuri de grâu, apusuri, sau apusuri în lanul de grâu. Dintre toate citatele, cel mai devastator pare să fi fost: „Eu îmi iubesc țara, dar din iubirea mea face parte și disperarea mea de a vedea cum vă distrugeți plămânii”.

Times
New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora
19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, o poți urmări în
secțiunea Times New Roman TV.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
3 decembrie 2014 12:12

Alte articole

Vezi mai mult