Totul pentru bani! Patriarhul Daniel şi-a ras barba pentru a deveni imaginea Gillette

Dezamăgit de rezultatele slabe ale colectei naţionale pentru construirea Catedralei Neamului, Patriarhul Daniel a luat imediat măsuri. În primă fază a cerut bani de la consiliile judeţene dar, cum a fost refuzat, a trecut la planul de rezervă: a acceptat să devină imaginea Gillette, contra unei sume fabuloase de bani.

„Dacă Mântuitorul s-a jertfit pentru păcatele noastre, pot şi eu să-mi jertfesc barba pentru construirea Catedralei Mânturirii Neamului. Mai ales că barba creşte la loc, după câteva luni pot să mai cer încă o tură de bani, ca s-o rad din nou. Şi, până la urmă, tot pentru mântuire renunţ şi eu la barbă, sunt un Iisus al vremurilor noastre”, a spus, deloc lipsit de modestie, Patriarhul Daniel.

Cei de la Gillette sunt extrem de încântaţi de parteneriatul cu Patriarhul. „De-a lungul timpului, i-am avut sub contract pe David Beckham, Zinedine Zidane sau Michael Schumacher, dar toţi la un loc nu ne-au adus promovarea pe care ne-o va aduce Patriarhul Daniel. Mai ales că Preafericitul ne-a promis că va modifica şi nişte icoane, să apară sfinţii fără barbă şi cu un aparat Gillette în mână”, exultă şeful marketingului de la Gillette.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
20 decembrie 2013 11:12
Citește mai mult despre: barba gilette Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult