Încă o jignire la adresa şoferilor!  Proiectul final de traseu al autostrazii Sibiu-Piteşti reprezintă o nouă bătaie de joc la adresa acestui popor. Nu doar că traseul ocoleşte micii de la Deduleşti, proiectul nu prevede nici spaţii speciale destinate tarabelor cu mici pe marginea autostrăzii. Ca şi cum şoferii români ar putea traversa Carpaţii fără mici!autostrada_mici_dedulesti.jpg

"Pentru ce mai facem studii de fezabilitate? La ce s-au gândit când au făcut autostrada aia? Eu când plec în cursă ştiu că am nevoie de două lucruri: motorină şi mici cu muştar", spune Victor T, şofer de TIR.

Există suspiciuni că trădătorii care au făcut proiectul ar fi nişte vegani. Aceştia vor fi arestaţi şi torturaţi câteva zile, iar proiectul va fi regândit. Şoferii spun că dacă autostrada nu trece pe la Deduleşti pe ea nu va circula nimeni. O altă problemă gravă e că fără mirosul de mici, șoferii nici nu vor nimeri autostrada şi o vor lua tot pe drumul vechi.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 23.11.2016 16:50 Social

National Cinematografic