Trădare naţională! Traseul final al autostrăzii Sibiu-Piteşti ocoleşte tarabele cu mici din Deduleşti!

Încă o jignire la adresa şoferilor! Proiectul final de traseu al autostrazii Sibiu-Piteşti reprezintă o nouă bătaie de joc la adresa acestui popor. Nu doar că traseul ocoleşte micii de la Deduleşti, proiectul nu prevede nici spaţii speciale destinate tarabelor cu mici pe marginea autostrăzii. Ca şi cum şoferii români ar putea traversa Carpaţii fără mici!

„Pentru ce mai facem studii de fezabilitate? La ce s-au gândit când au făcut autostrada aia? Eu când plec în cursă ştiu că am nevoie de două lucruri: motorină şi mici cu muştar”, spune Victor T, şofer de TIR.

Există suspiciuni că trădătorii care au făcut proiectul ar fi nişte vegani. Aceştia vor fi arestaţi şi torturaţi câteva zile, iar proiectul va fi regândit. Şoferii spun că dacă autostrada nu trece pe la Deduleşti pe ea nu va circula nimeni. O altă problemă gravă e că fără mirosul de mici, șoferii nici nu vor nimeri autostrada şi o vor lua tot pe drumul vechi.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
23 noiembrie 2016 14:50
Citește mai mult despre: autostrada Dedulești mici tradare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult