Tradiţie! Un student mai are de picat 2 examene şi va egala recordul stabilit chiar de tatăl său

Bârladul a dat mulţi oameni de seamă. Dar puţini se pot compara cu familia Asimionesei, care în aceste zile continuă tradiţia de excelenţă. Ghiocel Asimionesei, student la ASE în Bucureşti, mai are de picat doar două examene şi va egala recordul stabilit chiar de tatăl său, Trandafir Asimionesei, în 1979, când era student la aceeaşi facultate.

Ghiocel Asimionesei a picat în total 203 examene, din care 86 în prima examinare, celelalte în re-, re-re- şi re-re-re- examinări. Dar fiind abia în anul trei, are toate şansele să spulbere recordul tatălui său.

“M-a ajutat şi faptul că am învăţat după notiţele lui tata. Nici n-a fost nevoie să mă duc la cursuri pentru că atât materiile cât şi profesorii au rămas la fel ca în 1979”, explică Ghiocel Asimionesei. Acesta e convins că până la finalul acestei sesiuni va mai pica 2-3 examene, doborând recordul familiei.

Tatăl lui Ghiocel e mândru de fiul său: “I-am spus să fie atent la Bocancea, la Socialism Ştiinţific. Eu l-am luat abia după ce am repetat de 2 ori anul 4, dar la mine la birtul de lângă bloc nu cred că există altul care să citeze mai precis din Marx. Asta înseamnă să fii un economist bun”, spune Trandafir Asimionesei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
15 februarie 2016 14:10
Citește mai mult despre: ase barlad examen Ghiocel Asimionesei restante sesiune

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult