Pare incredibil, dar anul acesta nu va mai trebui să cheltuim o grămadă de bani pe vopsea de ouă, cerneală tipografică sau lacuri de uz industrial! Totul mulţumită conducerii Radet, care a hotărât să dubleze în Joia Mare conţinutul de rugină al apei de consum pentru ca românii să îşi poată vopsi ouăle direct de la robinet.

apa_rugina_Pasti_oua.jpg
“Cu toţii ştim cât e de anevoios să obţii un ou roşu perfect, mai ales când vopseaua achiziţionată e de proastă calitate”, explică Onufrie Rîuleţ, şeful Departamentului Rugină şi Depuneri al companiei de apă.

“Cum apa noastră e oricum roşiatică, era firesc să venim în ajutorul gospodinelor suplimentând rugina de pe ţevi. Acum trebuie doar să speli oul şi acesta va căpăta o culoare intensă, undeva între ruginiu şi sângeriu, exact ca ouăle de Paşte cu care suntem obişnuiţi din copilărie!”

“Dacă doreşti un roşu puternic, vopseşti ouăle cu primul jet, imediat ce ai învârtit robinetul. Pentru un roz pal, laşi apa să curgă jumătate de oră, să se limpezească, iar la anumite ore vom furniza şi alte culori, în funcţie de chimicalele toxice pe care le eliberăm în circuit - arsenic pentru ouă verzi, plumb pentru ouă sobre, gri, sau plutoniu-239 pentru ouă fosforescente”, adaugă reprezentantul Radet.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 09.04.2015 03:02 Social

National Cinematografic