Tradiţii studenţeşti: În weekend are loc Târgul de şosete din Căminul Leu

Mii de studenţi români sunt aşteptaţi la tradiţionalul târg de şosete care are loc anual în Căminul Leu în această perioadă. Studenţii spun că vor veni cu speranţa că îşi vor putea reîmperechea şosetele pe care şi le-au pierdut în timp prin diverse cămine, iar mulţi sunt interesaţi chiar şi de achiziţii noi.

”Voi veni la târg cu 3 şosete, două foarte puţin găurite, pe care le scot la schimb şi una verde, pe care am purtat-o în Vamă de 1 Mai şi are o mare valoare sentimentală pentru mine. Pe asta din Vamă n-o dau, doar o expun”, susţine Robert Acrişor, student participant la Târgul de Şosete cu o mini-tarabă. Acesta şi-a sunat deja părinţii să-i trimită nişte bani pe telefon prin M-Pesa, serviciu care va fi de bază la târg, ca să plătească pentru o pereche de şosete albe din 2007.

Pe lângă şosetele banale, la Târg vor fi expuse şi şosete studenţeşti istorice, precum şoseta cu care Eminescu a făcut studenţia la Viena, sau şoseta care a rezistat la 2000 de spălări şi a fost cârpită de 800 de ori, cu care un student la Medicină a intrat în Cartea Recordurilor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

2 iunie 2014 07:06

Alte articole

Vezi mai mult