Tradiţii uitate! În seara asta, burlacii îşi pun un ciorap sub pernă ca să viseze unde e perechea lui

Doar cei care au avut parte de un tată sau un bunic burlac știu acest străvechi obicei transmis din burlac în burlac încă din vremurile lui Iisus. În vinerea de după Vinerea mare, burlacii care-și pun un ciorap sub pernă vor visa noaptea și unde se află perechea lui.

„Mulți burlaci trec prin viață fără să știe acest life-hack, care, practic, le-ar salva câte o pereche de ciorapi pe an. Iar ăștia se cumulează ca dobânda, după cinci ani de efectuare a acestui ritual un burlac ar putea fi mai bogat cu cinci perechi de ciorapi, o adevărată avere”, a explicat reputatul etnolog Decebal Popescu.

Există, firește, și o doză de scepticism printre tinerii care practică acest obicei. „Am încercat într-o seară această metodă, n-am visat deloc unde e perechea ciorapului ci că eram urmărit și, într-un final, prins de un monstru care puțea foarte tare”, spune Alistar Popa, un tânăr burlac. Experții în interpretarea viselor spun că dacă visezi un monstru care pute e un semn rău.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
13 aprilie 2018 20:04

Alte articole

Vezi mai mult