Trafic alternativ pe podul de la Giurgiu: O Skoda, un BMW, o Skoda, un BMW

Podul de la Giurgiu intră în reparații, iar o bandă va fi închisă, anunță Ministerul Transporturilor. De aceea, în perioada următoare, traficul se va desfășura alternativ: o Skoda, un BMW, o Skoda, un BMW, conform comunicatului oficial.

Șoferii sunt rugați ca pe cât posibil să se aranjeze singuri la coadă la taxa de pod, ca să nu se producă încurcături la pod. Șoferii cu experiență spun că trebuie folosit sistemul fermoar, adică dacă ești într-un BMW și ai în față tot un BMW atunci trebuie să lași o Skoda să se bage în fața ta. Cei care nu respectă noua regulă riscă să fie opriți și trimiși înapoi la capătul cozii, exact ca la Piticot sau Nu te supăra, frate.

Încă se discută ce soluții ar putea exista pentru fraierii care au alte mărci, gen Fiat,, care evident vor încerca să se strecoare printre Skode și BMW-uri, perturbând traficul. Polițiștii rutieri spun că speră că aceste mărci vor traversa Dunărea cu bacul, pe sub pod. ”Nu vrem să discriminăm, dar mai stați și acasă și lăsați-ne să ne bucură de concedii”, ar fi spus un polițist de la Giurgiu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 iunie 2024 14:14
Citește mai mult despre: BMW Giurgiu pod skoda trafic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult