Trafic blocat pe A1. S-a răsturnat un camion cu nisip și au venit 1 milion de pisici

Românii care au treabă pe autostrada A1 trebuie să știe că la kilometrul 71 a avut loc un accident rutier grav, care s-a soldat cu răsturnarea unui camion cu nisip. Această situație neplăcută a devenit și mai neplăcută pentru că nisipul s-a răspândit rapid atrăgând aproape un milion de pisici din județele Argeș și Ilfov.

„Evenimentul rutier a avut loc din cauza nerespectării legislației în vigoare. Camionul circula legal, cu 75km/h pe banda a doua a autostrăzii dar s-a întâlnit cu un căruțaș care venea de pe contrasens, o turmă de oi și un pensionar din Milcov care a greșit ieșirea și nu voia să mai meargă 25 de kilometri până la următoarea. Pentru a-i evita pe toți aceștia, șoferul a tras brusc de volan și camionul s-a răsturnat”, au declarat reprezentanții poliției.

SMURD, ajutat de echipaje ale jandarmeriei, acționează în zonă pentru îndepărtarea pericolului, intervenind cu lopățici de curățat și bețigașe cu pene în vârf pentru a distrage atenția pisicilor. „Avertizăm cetățenii care trec prin zonă că cam pute, deci să se țină un pic cu mâna de nas”, a anunțat Raed Arafat de la SMURD.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

22 aprilie 2023 09:45
Citește mai mult despre: accident nisip pisici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult